Biocidní přípravky, repelenty

Predator Repelent Outdoor impregnace alfa sprej 400 ml

Značka: PREDATOR

Voděodolný insekticid s hubícím účinkem Predator Outdoor impregnace zabraňuje přístupu hmyzu na tělo. Aplikuje se na textilie všeho druhu.

339
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Predator Repelent Outdoor impregnace alfa sprej 400 ml

50144838

Úvod

Zbavte se obtížného hmyzu! Voděodolný insekticid s hubícím účinkem Predator Outdoor impregnace zabraňuje přístupu hmyzu na tělo. Aplikuje se na textilie všeho druhu (oděv, obuv, stan, spacák, moskytiéra, záclony atd.) Nesnižuje propustnost vodních par, proto je vhodný i na látky typu Gore Tex, Sympatex atd. Účinkuje proti klíšťatům a všem druhům komárů ve všech zeměpisných oblastech. Je primárně určený do extrémních oblastí se zvýšeným nebezpečím napadení nebezpečného hmyzu, kde hrozí přenos nákazy viru ZIKA, žluté zimnice, horečky Dengee, malárie, West Nile viru, tahyně, Lymeské borelie, klíšťové encefalitidy apod. Repelent při důkladné aplikaci poskytuje ochranu až 1 měsíc.

Hlavní vlastnosti:

  • insekticid na oděv a textilie
  • zabraňuje přístupu hmyzu na tělo
  • neobsahuje DEET
  • účinnost: 30 dní
  • voděodolný

Složení

Permethrin 1 %, Eucalyptus citridiora oil 0,1 %, voděodpudivé látky.


Použití

Před použitím důkladně potřeste. Aplikujte na suchý a čistý povrch ze vzdálenosti 20–30 cm. Po odeznění účinnosti aplikaci opakujte.


Upozornění

Používejte biocidy bezpečně. Před použitím si přečtěte údaje na obalu a připojené informace o výrobku. 

Nebezpečí! Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Způsobuje vážné podráždění očí. Škodlivý pro vodní organizmy, s dlouhodobými účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte aerosoly. Chraňte před teplem/jiskrami/ otevřeným plamenem/ horkými povrchy. Zákaz kouření. Odstraňte obsah/obal jako nebezpečný odpad. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Při používání nejezte, nepijte ani nekuřte.Používejte jenom v dobře větraných prostorech. Pouze prázdnou nádobu odevzdejte do sběru, náplň likvidujte jako nebezpečný odpad. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.