Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Low Sugar Protein Pudding vanilka 400 g

GreenFood Nutrition Low Sugar Protein Pudding vanilka je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Stačí rozmíchat shakeru.

249

Cena za 100 g: 62,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Low Sugar Protein Pudding vanilka 400 g

50144024

Úvod

GreenFood Nutrition Low Sugar Protein Pudding vanilka je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru pro přípravu chutného pokrmu. Pudink stačí rozmíchat v shakeru, a tak jej připravíte do 2 minut  – žádné vaření! I při vysokém obsahu bílkovin se podařilo, bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, dosáhnout vynikající chuti. Proteinový pudink Low Sugar je založený také na komplexních sacharidech, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji. Zasytí tedy na delší dobu a zároveň pomáhají krotit chutě na sladké.

Hlavní vlastnosti

  • žádné vaření – připravíte jednoduše rozmícháním v šejkru
  • Low Carb – nízký obsah cukrů
  • v jedné porci až 19 g proteinů
  • pouze 178 kcal

Dávkování

Nasypte do shakeru 1 vrchovatou odměrku (33 g) prášku a zalijte 150-200 ml chladného mléka (v závislosti na požadované hustotě pudingu). Protřepejte a nechte chvilku odstát. Doporučená denní dávka je jedna porce pudinku.


Složení

Mléčný proteinový koncentrát (70 %), zahušťovadlo: MERIGEL (nativní kukuřičný škrob), inulin-čekanková vláknina, aroma vanilka a smetana, barvivo beta karoten, sladidlo sukraloza. Obsahuje pouze přírodní aroma a přírodně identické aroma. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.