Potraviny a nápoje

GreenFood Nutrition Dětská kukuřičná kaše bez lepku a laktózy natural 500 g

GreenFood Nutrition Dětská kukuřičná kaše bez lepku a laktózy natural je slazená přírodními prémiovými sladidly, je dobře stravitelná a má jemnou krémovou chuť.

169

Cena za 100 g: 33,80 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Dětská kukuřičná kaše bez lepku a laktózy natural 500 g

50144044

Úvod

GreenFood Nutrition Dětská kukuřičná kaše bez lepku a laktózy natural je založená na komplexních sacharidech pocházejících z kukuřice a rýže, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pozvolna. Kaše je slazená přírodními prémiovými sladidly Palatinózou a Nutrizem*, je dobře stravitelná a má jemnou krémovou chuť.

Hlavní vlastnosti

  • vynikající stravitelnost
  • jemná krémová chuť
  • bez lepku a bez laktózy
  • s minerály a vitaminem D
  • vhodné pro vegetariány a vegany

Složení

Kukuřičná mouka instant (62 %), rýžová mouka instant (12 %), cukr, NUTRIZ (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), cukr, Palatinóza Beneo (isomaltulosa*) (3 %), sůl. Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů. * Isomaltulosa je zdrojem glukosy a fruktosy. 


Použití

1 odměrku (30 g) instantního prášku zalijte takovým množstvím horké vody, aby vznikla kaše požadované hustoty. Dobře promíchejte a nechte 2 minuty odstát. Můžete dětem podávat 2x denně.


Upozornění

Není určeno dětem do 3 let.

* Nutriz je patentovaná, stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky. Palatinose™ Beneo obsahuje přirozenou složku medu a cukrové třtiny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.