Potraviny a nápoje

GreenFood Nutrition Low Sugar palačinky kakao 500 g

Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Low Sugar palačinky kakao má nízký obsah cukru a je vyrobena z prvotřídních surovin. Neobsahuje lepek ani laktózu.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Varianty produktu
315

Cena za 100 g: 63,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Low Sugar palačinky kakao 500 g

50144046

Úvod

Hotová instantní směs GreenFood Nutrition Low Sugar palačinky má nízký obsah cukru a je vyrobena z prvotřídních evropských surovin, neobsahuje konzervanty ani chemická aromata. Low Sugar palačinky kakao jsou vhodné do redukčních, bezlepkových i bezlaktózových diet.

Základem jsou kvalitní suroviny

Low Sugar palačinky jsou založeny na vaječné směsi a bílku z podestýlkového chovu od německého výrobce Ovobest a komplexních sacharidech, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji. Ovesná mouka je vyrobená z kultivaru ovsa, který vychází z původní anglické bezlepkové odrůdy, známé tisíce let, jež má sice nižší výnosy, ale vyznačuje se jemnou chutí a výbornou stravitelností.

Hlavní vlastnosti

  • Low Sugar – nízký obsah cukrů
  • pouze 190 kcal v jedné porci
  • bez lepku a laktózy (neobsahují mléko)
  • s obsahem vlákniny
  • 21 % bílkovin

Složení

Ovesná mouka bezlepková (51 %), rýžová mouka instantní (21 %), sušený vaječný bílek, NUTRIZ (stabilizovaná směs sušeného rýžového sirupu, rýžového škrobu a rýžové mouky), sušená vaječná směs, kakaový prášek, sladidlo sukraloza. Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů. Obsahuje pouze přírodní aromata a přírodně identická aromata. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Použití

2 odměrky (50 g) palačinkové směsi rozmíchejte v 90-100 ml vody. Můžete použít šejkr nebo těstíčko rozšlehat metlou v misce. Nechte 3 minuty odstát a pak osmažte na lehce tukem pomazané pánvi.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.