Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Arginine 120 kapslí

4.0

GreenFood Nutrition Arginine obsahuje L-arginin, který je součástí většiny bílkovin podílejících se na tvorbě svalové hmoty a je prekurzorem oxidu dusnatého.

169

Cena za 100 kusů: 140,83 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: GreenFood Nutrition Arginine 120 kapslí

50144055

Úvod

Aminokyselina L-arginin hraje důležitou roli v řadě biologických procesů a je obsažena ve většině bílkovin podílejících se na tvorbě svalové hmoty. L-arginin je také prekurzorem oxidu dusnatého (NO), který způsobuje rozšíření cév – to umožňuje rychlejší zásobování svalů živinami a kyslíkem. Naše tělo umí arginin syntetizovat, ale za určitých okolností nemusí být plně pokryta jeho skutečná potřeba. Mezi tyto situace patří zvýšená fyzická námaha či rekonvalescence. Přípravek GreenFood Nutrition Arginine je plněný do rostlinných kapslí, a tak je vhodný i pro vegany.


Dávkování

Užívejte 1x denně 2 kapsle 30 minut před zátěží. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

L-arginin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. Ve dvou kapslích: L-arginin 1 000 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.