Doplněk stravy

GreenFood Nutrition L-Carnitine 900 mg 60 kapslí

GreenFood Nutrition L-Carnitine 900 mg obsahuje L-karnitin, který se účastní transportu tuků do buněčných organel, kde dochází k jejich přeměně na energii.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: GreenFood Nutrition L-Carnitine 900 mg 60 kapslí

50144090

Úvod

L-karnitin je tělu přirozená látka, která se účastní transportu tuků (mastných kyselin) do buněčných organel (mitochondrií). Zde dochází k jejich přeměně na energii, potřebnou pro všechny důležité životní pochody, včetně činnosti svalů a srdce. L-karnitin si tělo dokáže vytvořit z aminokyselin L-lysinu, L-methioninu a L-glycinu za přítomnosti vitaminu C, vitaminu B6 a železa. Stačí nízká hladina některé z uvedených látek a vlastní syntéza karnitinu může být nedostatečná. Přípravek GreenFood Nutrition L-Carnitine 900 mg je plněný do rostlinných kapslí, a tak je vhodný i pro vegany.


Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli 30 minut před zátěží. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

L-karnitin tartrát, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. V jedné kapsli: L-karnitin tartrát 900 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.