Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Matcha Tea 60 kapslí

GreenFood Nutrition Matcha Tea se vyrábí je zpracováním lístků čajovníku, který osvěžuje, potlačuje únavu a podporuje kognitivní funkce – paměť a koncentraci.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

125

Cena za 1 kus: 2,08 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Matcha Tea 60 kapslí

50144102

Úvod

Příprava a pití čaje matcha má kořeny v tradiční japonské kultuře. Vyrábí je zpracováním zelených lístků čajovníku, který je bohatý na polyfenoly (katechiny), obsahuje vitaminy, minerální látky, a zejména alkaloid teofylin, zodpovědný za jeho povzbuzující účinky. Teofylin je takzvaný čajový kofein, ten se, na rozdíl od toho v kávě, uvolňuje postupně po dobu 3-6 hodin, a tak má dlouhodobější vliv na lidský organizmus. GreenFood Nutrition Matcha Tea je plněný do rostlinných kapslí a je vhodný i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje prášek z čajovníku v kapslích
  • čajovník obsahuje antioxidanty
  • čajovník podporuje kognitivní funkce – paměť, koncentrace
  • čajovník osvěžuje a podporuje vitalitu
  • čajovník pomáhá potlačit únavu

Dávkování

Užívejte 1x denně 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Matcha tea prášek, rýžová mouka, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. V denní dávce (2 kapsle): Matcha tea prášek 600 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.