Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Reishi Extract 90 kapslí

GreenFood Nutrition Reishi Extract obsahuje 30 % polysacharidů. Reishi podporuje imunitu, příznivě ovlivňuje oběhovou soustavu a hladinu cholesterolu v krvi.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

229

Cena za 1 kus: 2,54 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Reishi Extract 90 kapslí

50144106

Úvod

GreenFood Nutrition Reishi Extract obsahuje množství bioaktivních látek, mezi které patří esenciální aminokyseliny, vitamíny, minerální látky a zejména polysacharidy. Reishi je japonský název pro dřevokaznou houbu s lesklou plodnicí, díky které získala v češtině označení lesklokorka. V asijských zemích, v Japonsku nebo v Číně, se reishi dlouhá staletí používá v tradiční medicíně. Reishi podporuje imunitní systém a působí blahodárně na naši oběhovou soustavu. Přírodní standardizovaný extrakt obsažený v tomto produktu je mnohonásobně koncentrovanější než klasický prášek ze sušených hub, a obsahuje minimálně 30 % polysacharidů.

Hlavní vlastnosti

  • reishi podporuje přirozenou obranyschopnostimunitní systém
  • reishi podporuje normální funkci oběhové soustavy
  • reishi přispívá k normální hladině cholesterolu v krvi
  • obsahuje minimálně 30 % polysacharidů
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně, nejlépe před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Reishi (Ganoderma lucidum), rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC). V denní dávce (2 kapsle): Reishi extrakt (30 % polysacharidů) 1 000 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.