Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Vegan Joint Care + vitamin C 60 kapslí

GreenFood Nutrition Vegan Joint Care + vitamin C je přípravek pro vaše klouby s komplexním složením vhodný i pro vegany.

NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený Při nákupu vybraných produktů značky GreenFood Nutrition v minimální hodnotě 499 Kč získáte NAVÍC GreenFood Nutrition Pillbox dávkovač léků zelený za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
219

Cena za 1 kus: 3,65 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Vegan Joint Care + vitamin C 60 kapslí

50144120

Úvod

GreenFood Nutrition Vegan Joint Care + vitamin C je přípravek pro vaše klouby s komplexním složením. Obsahuje D-glucosamin sulfát, MSM, kyselinu hyaluronovou a rostlinné extrakty z vrbové kůry, boswellie a kurkumy. Glucosamin sulfát je tělu vlastní látka, která ovlivňuje metabolické děje v chrupavce. Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí mezibuněčné hmoty chrupavky. Jejím úkolem je dostatečné zadržování vody, aby tkáň byla dostatečně pružná. MSM je zdrojem organické síry, důležité stavební látky bílkovin a kolagenu v našem těle. Složení je doplněno denní dávkou vitaminu C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.

Hlavní vlastnosti

  • přispívá normálnímu stavu kloubů (vrba, boswellie, kurkuma)
  • přispívá normálnímu stavu kostí (boswellie, kurkuma)
  • podporuje přirozenou tvorbu kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek (vitamin C)
  • přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem (vitamín C)
  • přispívá k normální funkci imunitního systému (vitamín C)
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 1x denně 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

MSM (methylsulfonylmethan), D-glucosamin sulfat 2 KCL, kadidlovník pilovitý (Boswelia serrata, pryskyřice), extrakt bílá vrba (kůra), kurkumin (indický šafrán), vitamin C (kyselina L-askorbová), vysokomolekulární kyselina hyaluronová vyrobená fermentací, extrakt černý pepř (plod), rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavé látky, oxid křemičitý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.