Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Junior Immunity & Probiotics + Pillbox

GreenFood Nutrition Junior Immunity & Probiotics + Pillbox je balíček doplňků stravy, který obsahuje Colostrum a komplex půdních probiotik s prebiotikem LactoSpore.

645
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Junior Immunity & Probiotics + Pillbox

50144168

Úvod

GreenFood Nutrition Junior Immunity & Probiotics je balíček doplňků stravy, který obsahuje Colostrum 90 kapslí a Probiotika LactoSpore 60 kapslí + Pillbox – cestovní krabičku.

GreenFood Nutrition Junior Immunity & Probiotics

  • Colostrum obsahuje 100% čisté kravské kolostrum z vysoce kvalitní a certifikované suroviny z Německa. Kolostrum neboli první mléko, se získává v prvních 36 hodinách od porodu, kdy obsahuje imunoglobulin a velké množství aminokyselinpro výživu, růst a rozvoj mláděte. Zpracovává se sušením za studena, které je šetrnějším způsobem než jiná používaná metoda rozprašování. Vzhledem k množství IgG faktorů doporučujeme tento přípravek spíše pro mládež a děti od 3 let.

  • Probiotika LactoSpore pomáhají obnovit rovnováhu střevní flóry. Obsahují takzvaná půdní probiotika (Bacillus coagulans), tedy prospěšné bakterie, které se přirozeně vyskytují v půdě. Jejich velkou výhodou je, že spóry těchto mikroorganizmů dokáží přežít v prostředí horní části zažívacího traktu (v žaludečních šťávách a žluči) a bezpečně doputovat až do střeva. Zde pak produkují kyselinu mléčnou a jiné látky, které brání růstu patogenních (škodlivých) bakterií. Přípravek je doplněný inulinem z čekanky, který slouží jako prebiotikum, tedy potrava pro přežití probiotik.


Dávkování

Colostrum: Užívejte 3x denně 1 kapsli nebo dle doporučení lékaře. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Probiotika LactoSpore: Užívejte 1x denně 1 kapsli během jídla. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Colostrum: Colostrum 20% IgG (kravské mléko)*, rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. Alergeny jsou vyznačeny tučně. V denní dávce (3 kapsle): Colostrum 20% lgG 900 mg. Probiotika LactoSpore: Inulin – čekanková vláknina, LactoSpore® (probiotika, v jednom gramu 15 miliard Bacillus coagulans), rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. GMO Free. V jedné kapsli: LactoSpore® 133 mg, inulin 300 mg.


Upozornění

Colostrum: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Probiotika LactoSpore: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

* Produkt obsahuje vysoce kvalitní a certifikovanou surovinu z Německa. Obsahuje 100 % čistého kravského kolostra, které je negativně testované na antibiotika.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.