Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Woman Beauty + Pillbox

GreenFood Nutrition Woman Beauty + Pillbox je balíček doplňků stravy s kyselinu hyaluronovou, kolagenními peptidy z ryb a niacinem pro udržení krásy a zdraví pokožky.

545
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Woman Beauty + Pillbox

50144169

Úvod

GreenFood Nutrition Woman Beauty je balíček doplňků stravy pro ženy obsahující Collagen Beauty 60 kapslí, Kyselinu hyaluronovou 60 kapslí + Pillbox – cestovní krabičku, abyste své suplementy měla pohodlně po ruce. Oba přípravky jsou doplněné vitaminem B3 a vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, kostí a chrupavek. Vitamin B3 přispívá k udržení krásy a zdraví pokožky.

GreenFood Nutrition Woman Beauty

  • Collagen Beauty: Kolagen je protein, který je v lidském těle zastoupený ve velkém množství. Jedná o základní stavební kámen pojivových tkání jako jsou například kosti, chrupavka či kůže. GreenFood Nutrition Collagen Beauty obsahuje značkový italský kolagenní peptid získaný z ryb.

  • Kyselina hyaluronová: Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí mezibuněčné hmoty chrupavky, spolu s kolagenem a elastinem je jednou z hlavních složek pojivové tkáně, která obklopuje kožní buňky. Jejím úkolem je dostatečné zadržování vody, aby tkáň byla dostatečně pružná. GreenFood Nutrition Kyselina hyaluronová obsahuje vysokomolekulární formu, která se vyrábí fermentací specifické bakterie. K výrobě nejsou používány látky živočišného původu, a je tedy vhodná i pro vegany.


Dávkování

Collagen Beauty: Užívejte 2x denně 1 kapsli, nejlépe mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Kyselina hyaluronová: Užívejte 2x denně 1 kapsli, nejlépe mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Collagen Beauty: Rybí kolagenní peptid, vitamín C, vitamín B3, rostlinná kapsle z hypromelózy, plnidlo-rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. Upozornění pro alergiky: obsahuje výrobky z ryb. Kyselina hyaluronová: Kyselina hyaluronová (1 380 kDA), rostlinná kapsle z hypromelózy, kyselina askorbová, nikotinamid (vitamín B3) plnidlo rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. 


Upozornění

Collagen Beauty: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Kyselina hyaluronová: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.