Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Joints Care + Pillbox

GreenFood Nutrition Joints Care + Pillbox je balíček doplňků stravy obsahující Kyselinou hyaluronovou a komplexní Kloubní výživu s kurkumou, boswellií a vitaminem C.

595
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Joints Care + Pillbox

50144171

Úvod

GreenFood Nutrition Joints Care je balíček doplňků stravy obsahující Kloubní výživu + vitamin C 60 kapslí, Kyselinu hyaluronovou 60 kapslí + Pillbox cestovní krabičku, abyste své suplementy měli pohodlně po ruce. Přípravky jsou plněné do rostlinných kapslí a jsou vhodné i pro vegany.

GreenFood Nutrition Joints Care

  • Kloubní výživa + vitamin C je přípravek s komplexním složením pro vaše klouby. Obsahuje D-glucosamin sulfát, MSM, kyselinu hyaluronovou a rostlinné extrakty z vrbové kůry, boswellie a kurkumy. Glucosamin sulfát je tělu vlastní látka, která ovlivňuje metabolické děje v chrupavce. Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí mezibuněčné hmoty chrupavky. Jejím úkolem je dostatečné zadržování vody, aby tkáň byla dostatečně pružná. MSM je zdrojem organické síry, důležité stavební látky bílkovin a kolagenu v našem těle. Složení je doplněno denní dávkou vitaminu C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.

  • Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí mezibuněčné hmoty chrupavky, spolu s kolagenem a elastinem je jednou z hlavních složek pojivové tkáně, která obklopuje kožní buňky. Jejím úkolem je dostatečné zadržování vody, aby tkáň byla dostatečně pružná. GreenFood Nutrition Kyselina hyaluronová obsahuje vysokomolekulární formu, která se vyrábí fermentací specifické bakterie. K výrobě nejsou používány látky živočišného původu, a je tedy vhodná i pro vegany. Přípravek je doplněný vitaminem B3 (nikotinamid) a vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, kostí a chrupavek.


Dávkování

Kloubní výživa + vitamin C: Užívejte 1x denně 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Kyselina hyaluronová: Užívejte 2x denně 1 kapsli, nejlépe mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Kloubní výživa + vitamin C: MSM (methylsulfonylmethan), D-glucosamin sulfat 2 KCL, kadidlovník pilovitý (Boswelia serrata, pryskyřice), extrakt bílá vrba (kůra), kurkumin (indický šafrán), vitamin C (kyselina L-askorbová), vysokomolekulární kyselina hyaluronová vyrobená fermentací, extrakt černý pepř (plod), rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavé látky, oxid křemičitý. Kyselina hyaluronová: Kyselina hyaluronová (1 380 kDA), rostlinná kapsle z hypromelózy, kyselina askorbová, nikotinamid (vitamín B3) plnidlo rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý. Neobsahuje lepek.


Upozornění

Kloubní výživa + vitamin C: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Kyselina hyaluronová: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.