Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Box Immunity + Pillbox

GreenFood Nutrition Box Immunity + Pillbox je balíček doplňků stravy obsahující vysoké dávky vitaminu C a D3, které podporují normální funkci imunitního systému.

245
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Box Immunity + Pillbox

50144172

Úvod

GreenFood Nutrition Box Immunity je balíček doplňků stravy obsahující Vitamin D3 60 kapslí, Vitamin C 500 mg + extrakt ze šípků 60 kapslí + Pillbox cestovní krabičku, abyste své suplementy měli pohodlně po ruce.

GreenFood Nutrition Box Immunity

  • Vitamin C 500 mg + extrakt ze šípků obsahuje vysokou dávku vitaminu C, který je důležitý pro každodenní fungování našeho těla. Je součástí našeho energetického metabolizmu a řady dalších biologických pochodů. Podporuje imunitní systém, přispívá k jeho normální funkci během intenzivní fyzické zátěže, a tak je vhodným doplňkem nejen pro sportovce.

  • Vitamin D3 od GreenFood Nutrition obsahuje vysokou dávku tohoto vitaminu, který je důležitý pro imunitní systém. Vitamin D se za normálních okolností tvoří v kůži za pomoci slunečního záření, pokud spoléháte na jeho příjem ze stravy, nejlépe jej získáte z tučných mořských ryb. Vitamin D také přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku v našem těle, a k dobrému stavu kostí a zubů.


Dávkování

Vitamin D3: Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Vitamin C 500 mg + extrakt ze šípků: Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Vitamin D3: Rýžová mouka, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), vitamin D3 (cholecalciferol – laolin), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. V jedné kapsli: vitamin D3 25 mcg (1 000 IU) (500 % referenční hodnoty příjmu). Vitamin C 500 mg + extrakt ze šípků: Kyselina askorbová (vitamin C), plnidlo rýžová mouka, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), extrakt ze šípků, protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. Vhodné pro vegany. V jedné kapsli: vitamin C 500 mg (625 % referenční hodnoty příjmu), extrakt ze šípků 40 mg.


Upozornění

Vitamin D3: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Vitamin C 500 mg + extrakt ze šípků: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.