Doplněk stravy

GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin Forte + Pillbox

GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin Forte + Pillbox je balíček doplňků stravy pro ženy obsahující Kyselinu hyaluronovou a Beauty Hair & Skin pro výživu vlasů, nehtů a pokožky.

515
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin Forte + Pillbox

50144175

Úvod

GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin Forte je balíček doplňků stravy pro ženy obsahující Beauty Hair & Skin 60 kapslí pro výživu vlasů, nehtů a pokožky, Kyselinu hyaluronovou 60 kapslí + Pillbox cestovní krabičku, abyste své suplementy měla pohodlně po ruce. Přípravky jsou plněné do rostlinných kapslí, a tak jsou vhodné i pro vegany.

GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin Forte

  • Beauty Hair & Skin obsahuje methionin + selen a zinek v organické formě, kterou tělo dobře přijímá. Aminokyselina methionin je podstatnou součástí keratinu, základního stavebního kamene vlasů a nehtů. Stopové prvky selen a zinek přispívají k udržení dobrého stavu vlasů a nehtů, působí jako antioxidanty (pomáhají chránit buňky před působením oxidačního stresu), zinek se navíc podílí na dobré kondici pokožky.

  • Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí mezibuněčné hmoty chrupavky, spolu s kolagenem a elastinem je jednou z hlavních složek pojivové tkáně, která obklopuje kožní buňky. Jejím úkolem je dostatečné zadržování vody, aby tkáň byla dostatečně pružná. Vysokomolekulární forma kyseliny hyaluronové byla vyrobená fermentací specifické bakterie bez použití látek živočišného původu, a je tedy vhodná i pro vegany. Přípravek je doplněný vitaminem B3 (nikotinamid) a vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kůže, kostí a chrupavek. Vitamin B3 napomáhá udržení normálního stavu pokožky.


Dávkování

Beauty Hair & Skin: Užívejte 1x denně 2 kapsle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Kyselina hyaluronová: Užívejte 2x denně 1 kapsli, nejlépe mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Beauty Hair & Skin: L-methionin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), zinc chelate, Lalmin selen (kvasnice), tocopheryl acetate, protispékavá látka: oxid křemičitý. Neobsahuje: lepek, laktózu, GMO free. Kyselina hyaluronová: Kyselina hyaluronová (1 380 kDA), rostlinná kapsle z hypromelózy, kyselina askorbová, nikotinamid (vitamín B3) plnidlo rýžová mouka, protispékavé látky: oxid křemičitý. Neobsahuje lepek.


Upozornění

Beauty Hair & Skin: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! Kyselina hyaluronová: Nepřekračujte doporučené dávkování. U kojících a těhotných žen je vhodná konzultace s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.