Doplněk stravy

GreenFood Nutrition ArginMan + Pillbox

GreenFood Nutrition ArginMan + Pillbox je balíček doplňků stravy pro muže. Obsahuje látky podporující vitalitu, fyzickou kondici i hormonální aktivitu.

449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Nutrition ArginMan + Pillbox

50144176

Úvod

Balíček doplňků stravy pro muže obsahující Arginine 120 kapslí a TribuMaca + Piperine 90 kapslí + Pillbox – cestovní krabičku, abyste své suplementy měli pohodlně po ruce. Přípravky jsou plněné do rostlinných kapslí, a tak jsou vhodné i pro vegany.

GreenFood Nutrition ArginMan

  • Arginine: Aminokyselina L-arginin hraje důležitou roli v řadě biologických procesů a je obsažena ve většině bílkovin podílejících se na tvorbě svalové hmoty. L-arginin je také prekurzorem oxidu dusnatého (NO), který způsobuje rozšíření cév. Naše tělo umí arginin syntetizovat, ale za určitých okolností nemusí být plně pokryta jeho skutečná potřeba. Mezi tyto situace patří zvýšená fyzická námaha či rekonvalescence

  • TribuMaca: Přípravek obsahuje extrakt z kotvičníku a prášek ze žluté macy pro podporu vitality. Kotvičník zemní (latinsky Tribulus terrestris) je osvědčeným prostředkem k podpoře normální funkce močové soustavy, příznivě ovlivňuje hormonální aktivitu, podporuje energii, tělový a svalový tonus, a normální fungovánípohlavních orgánů. Maca se používá ke zlepšení fyzické kondice i podporu plodnosti. Působí příznivě také na duševní pohodu.


Dávkování

Arginine: Užívejte 1x denně 2 kapsle 30 minut před zátěží. TribuMaca: Užívejte 3 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

  • Arginine: L-arginin, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC), protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. Neobsahuje lepek. Non GMO. V denní dávce (2 kapsle): L-arginin 1 000 mg.
  • TribuMaca: Kotvičník zemní, rostlinná tobolka z hypromelozy, maca extrakt, černý pepř extrakt. Neobsahuje lepek. Non GMO. V denní dávce (3 kapsle): kotvičník zemní (Tribulus terrestris) 90 % saponinů 1 350 mg, maca extrakt 300 mg, černý pepř extrakt (90%) 3 mg.

Upozornění

Arginine: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky.  Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí! TribuMaca: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.