Doplněk stravy

GreenFood Performance Pre-Workout Juicy meloun 495 g

GreenFood Performance Pre-Workout Juicy je předtréninkový drink s příchutí šťavnatého ovoce na bázi citrulinu, beta alaninu, tyrosinu, cholinu a DMAE. Neobsahuje kofein.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

799

Cena za 100 g: 161,41 Kč

Doprava zdarma

O produktu: GreenFood Performance Pre-Workout Juicy meloun 495 g

50144193

Úvod

GreenFood Performance Pre-Workout Juicy meloun je předtréninkový drink bez cukru a bez kofeinu s příchutí šťavnatého ovoce. Obsahuje extrakt z červené řepy, aminokyseliny L-citrulin malát, beta alanin a tyrosin, cholin, DMAE + vitamin C, který přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Beta alanin je proteinogenní aminokyselina, která je prekurzorem karnosinu. Během fyzického výkonu se ve svalech hromadí metabolity způsobující svalovou únavu – například vodíkové ionty. Karnosin jejich koncentraci snižuje. Tyrosin je neesenciální aminokyselina, důležitá pro tvorbu nervových přenašečů dopaminu a noradrenalinu.

Hlavní vlastnosti

  • předtréninkový nápoj bez kofeinu
  • přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm (vitamin C)
  • balení obsahuje 30 porcí

Dávkování

Doporučená denní dávka je 1 odměrka. Jednu odměrku prášku rozmíchejte ve 300 ml vody a vypijte nejlépe 30 minut před tréninkem.


Složení

L-citrulin malát 2:1 (aminokyselina), beta alanin (aminokyselina), barvivo beta karoten, L-tyrosin (aminokyselina), inosin (syntetický), betain (betain-hydrochlorid), glycerol, aroma meloun, cholin bitartrát (vitamin B8), protispékavá látka oxid křemičitý, vitamin C (kyselina askorbová), sladidlo sukralóza, DMAE (37% dimethylaminoethanol). Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.