Doplněk stravy

GreenFood Performance Citrulline Malate Juicy mango 420 g

GreenFood Performance Citrulline Malate Juicy je předtréninkový nápoj s příchutí šťavnatého ovoce. Citrulin nepřímo ovlivňuje produkci oxidu dusnatého, jež působí na rozšíření cév.

429

Cena za 100 g: 102,14 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GreenFood Performance Citrulline Malate Juicy mango 420 g

50144206

Úvod

GreenFood Performance Citrulline Malate Juicy mango je předtréninkový nápoj s příchutí šťavnatého ovoce.  Citrulin je v těle přeměňován na aminokyselinu arginin, která zvyšuje produkci oxidu dusnatého. Oxid dusnatý (NO) působí na rozšíření cév.

Hlavní vlastnosti

  • vhodné i pro vegany
  • příchuť mango
  • bez cukru

Dávkování

Doporučená denní dávka je 1 odměrka. Jednu odměrku prášku rozmíchejte ve 300 ml vody a vypijte nejlépe 30 minut před tréninkem. Nápoj lze konzumovat rovněž v průběhu tréninku, jako funkční tréninkový nápoj.


Složení

Maltodextrin, citrulin malát 2:1 (aminokyselina), přírodní aroma mango, kyselina jablečná, barvivo – beta karoten, protispékavá látka – oxid křemičitý, sladidlo – sukralóza. Neobsahuje lepek. GMO free. V denní dávce 14 g: Citrulin malát 2:1 5 000 mg.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy.  Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.