Doplněk stravy

GreenFood Performance BCAA 2:1:1 Juicy mango 420 g

GreenFood Performance BCAA 2:1:1 Juicy mango je tréninkový nápoj bez cukru s příchutí šťavnatého ovoce. Příjem BCAA je výhodný během intenzivního tréninku a hned po něm.

Příchuť

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

449

Cena za 100 g: 106,90 Kč

Doprava zdarma

O produktu: GreenFood Performance BCAA 2:1:1 Juicy mango 420 g

50144214

Úvod

GreenFood Performance BCAA 2:1:1 Juicy mango je tréninkový nápoj bez cukru s příchutí šťavnatého ovoce. BCAA (aminokyseliny leucin, izoleucin a valin) představují základní stavební kameny každé bílkoviny. Při delší fyzické zátěži, například v průběhu sportovního výkonu, slouží jako rychlý zdroj energie po vyčerpání glykogenu ve svalech. Jejich příjem je tedy výhodný během intenzivního tréninku a hned po něm.

Hlavní vlastnosti

  • BCAA v optimálním poměru 2:1:1
  • bez lepku, bez cukru
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Doporučená denní dávka je 1 odměrka. Jednu odměrku prášku rozmíchejte ve 300 ml vody a vypijte nejlépe po tréninku. Nápoj lze konzumovat rovněž v průběhu tréninku, jako funkční tréninkový nápoj.


Složení

BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), přírodní aroma mango, regulátor kyselosti – kyselina citrónová, barvivo – beta karoten, sladidlo – sukralóza. Neobsahuje lepek. GMO free. V denní dávce 6 g: BCAA 2:1:1 5 000 mg.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, mladistvé, těhotné a kojící ženy.  Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.