Kosmetika

Dr. Schrammek BB Perfect Beauty Fluid Beige SPF15 40 ml

5.0

BB Perfect Beauty Fluid v odstínu Beige od značky Dr. Schrammek perfektně hydratuje a sjednocuje barvu i texturu pleti. Fluid v sobě kombinuje hydratační krém i make-up.

1 399
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Schrammek BB Perfect Beauty Fluid Beige SPF15 40 ml

50144541

Úvod

BB Perfect Beauty Fluid v odstínu Beige od značky Dr. Schrammek perfektně hydratuje a sjednocuje barvu i texturu pleti. Fluid v sobě kombinuje hydratační krém i make-up, zanechává svěží a rozjasněnou pleť plnou života. Obsahuje speciální pigmenty, které zajišťují tzv. „soft focus“ efekt. Produkt podporuje ochrannou bariéru pokožky, zabraňuje jejímu vysychání a eliminuje podráždění. Dále taktéž bojuje proti UV záření a následnému fotostárnutí. Lehce matuje a dodává pleti přirozený vzhled. Ideální na normální, suchou pokožku.

Hlavní vlastnosti:

  • jemně kryje nedokonalosti 
  • sjednocuje texturu pleti
  • střední ochrana před UV zářením, SPF 15

Řada Essential představuje denní péči pro normální a suchou pokožku. Podporuje přirozenou rovnováhu pleti a chrání ji před negativními vnějšími vlivy. Najdete v ní jak šetrné čisticí produkty, tak regenerační a hydratační krémy.


Složení

Aktivní látky: UVA a UVB filtry, allantoin, Aquarich®, bisabolol, RonaFlair® Flawless, oxid zinečnatý, oxid titaničitý, výtažek z kořene lékořice, panthenol, kyselina rozmarýnová.


Použití

Jemně vklepejte do čisté pokožky po nanesení hydratačního krému. Každodenní použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.