Doplněk stravy

Vitar Probiotika + vláknina + vitamíny C a D 16 sáčků

Značka: VITAR

Vitar Probiotika + vláknina + vitaminy C a D obsahuje komplex 4 probiotických kmenů obohacený o prebiotickou vlákninu a vitaminy C a D, které napomáhají ke zdravé imunitě. Pomerančová příchuť.

155

Cena za 100 g: 484,38 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vitar Probiotika + vláknina + vitamíny C a D 16 sáčků

50144837

Úvod

Harmonie střevní mikroflóry a podpora imunity. Probiotika se vyskytují v zažívacím traktu a tvoří přirozenou střevní mikroflóru. Ta ovlivňuje trávení i zdraví organismu. Harmonie střevní mikroflóry může být narušena celou řadou vlivů jako jsou nevhodná strava, přemíra cukrů, překyselení organismu, stres či užívání antibiotik. Přípravek Vitar Probiotika + vláknina + vitaminy C a D obsahuje kombinaci 4 probiotických kmenů, rozpustné prebiotické vlákniny GOFOS™ fruktooligosacharidy a vitaminů C a D. Mezi obsaženými probiotiky je kmen LactoSpore® – Bacillus coagulans, který je odolný vůči vysokým teplotám a kyselému prostředí. Sypká směs s příchutí pomeranče ve formě jednorázových sáčků umožňuje vysoce komfortní užívání bez nutnosti zapíjení. Vhodné pro děti od 12 let.

Hlavní vlastnosti:

  • probiotika jsou doplněna vysokou dávkou vitaminu D a také vitaminem C
  • obsahuje termostabilní probiotický kmen LactoSpore®
  • vitamin D podporuje imunitní systém, má příznivý vliv na zdraví kostí, zubů a správnou činnost svalů
  • vitamin C přispívá ke zdravé imunitě, podílí se na snížení míry únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňuje činnost nervové soustavy
  • není nutné zapíjet

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 1 sáček denně. Obsah sáčku nasypte do úst a pomalu nechejte rozpustit. Sypká směs se postupně přemění ve žvýkací hmotu, která se následně v ústech zcela rozpustí. Obsah sáčku lze rozmíchat také ve studené nebo vlažné vodě.


Složení

4 probiotické kmeny (LactoSpore® Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus) 2 miliardy, vitamin C (kyselina L-askorbová) 5 mg (50 % RHP), vitamin D3 (cholekalciferol) 25 µg/1000 IU (500 % RHP), GOFOS™ fruktooligosacharidy 60 mg v jednom sáčku. RHP …. referenční hodnota příjmu.

Plnidlo – maltodextrin, směs probiotických kmenů (maltodextrin, LactoSpore® Bacillus coagulans MTCC 5856, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus), vláknina – GOFOS™ fruktooligosacharidy, kyselina L-askorbová, přírodní aroma, cholekalciferol, kyselina – kyselina citronová, protispékavé látky stearan hořečnatý, talek, oxid křemičitý, sladidla – sukralóza, citróza (neohesperidin DC).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje cukr.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.