Kosmetika

Tomas Arsov Back2basics šampon 50 g + odstraňovač 5 g

Tomas Arsov Back2basics šampon a odstraňovač, který zbavuje vlasy silikonů, minerálů a zbytků stylingových prostředků. Vaše kadeře budou opět svěží a bez zatížení.

205
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tomas Arsov Back2basics šampon 50 g + odstraňovač 5 g

50144387

Úvod

Tomas Arsov Back2basics šampon a odstraňovač, který zbavuje vlasy silikonů, minerálů a zbytků stylingových prostředků. Vaše kadeře budou opět svěží a bez zatížení. V tomto setu najdete hloubkově čisticí zásaditý šampon a aktivní odstraňovač nečistot. Kombinace těchto produktů se postará o to, aby vaše vlasy zářily čistotou. Na perfektně čisté délky se lépe chytají pečující přípravky. Pomocí těchto dvou přípravku viditelně zvýšíte jejich pružnost, lesk a celkovou vitalitu.

Hlavní vlastnosti:

  • zbavuje vlasy stylingových produktu
  • zanechává lesklé, pevné a pružné vlasy
  • podporuje účinek pečujících produktů

Použití

Šampon: Aplikujte do důkladné namočených vlasů. Pomoci jemných, krouživých pohybů rozpěňte po cele délce vlasů a důkladné opláchněte. Toto opakujte ještě jednou. Vyhněte se kontaktu s očima.

Odstraňovač v prášku: Odměřte si 60 ml teplé vody. Chvíli nechte odstát. Poté vysypte obsah sáčku (7 g) do 60 ml teplé vody. Na míchaní použijte plastovou metličku. Nepoužívejte kov! Vytvoříte gelovitý, čirý roztok. Aplikujte po tenkých pramenech pomocí štětce do vlhkých vlasů (2x umytých). Přípravek můžete zapracovat i prsty. Své kadeře následně zakryjte do igelitové čepice. Nechte působit 15 až 40 min, dle míry poškození vlasů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.