Kosmetika

Tomas Arsov Opalovací olej s Astaxanthinem SPF30 100 ml

Opalovací olej s Astaxanthinem SPF30 od značky Tomas Arsov poskytuje vysokou ochranu před slunečním zářením. Vyhovuje citlivé pokožce i dětem od jednoho roku.

275
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tomas Arsov Opalovací olej s Astaxanthinem SPF30 100 ml

50143958

Úvod

Opalovací olej s Astaxanthinem SPF30 od značky Tomas Arsov poskytuje vysokou ochranu před slunečním zářením. Můžete jej používat již od 1 roku věku a svým šetrným složením vyhovuje citlivé pokožce. Olej se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Vždy jej aplikujte na vlhkou pokožku, jen tak se dokáže perfektně vstřebat bez nežádoucí mastnoty. Nezbytný při pobytu u moře nebo na horách. 

Hlavní vlastnosti: 

  • poskytuje vysokou ochranu před UV zářením
  • vyhovuje citlivé pokožce
  • vhodný od 1 roku

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. V průběhu opalování nanášejte opakovaně. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje. Pozor, obsažené karotenoidy mohou zabarvit oděv.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Vyhýbejte se pobytu na slunci mezi 11. až 14. hodinou. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.