Kosmetika

Ducray Melascreen Ochranný krém SPF50+ 50 ml

Značka: DUCRAY
Produktová řada: Melascreen

Ochranný krém SPF50+ Ducray Melascreen poskytuje velmi vysokou ochranu před slunečním zářením a zabraňuje vzniku pigmentací a zesvětluje již vzniklé skvrny.

449
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ducray Melascreen Ochranný krém SPF50+ 50 ml

50144067

Úvod

Ochranný krém SPF50+ Ducray Melascreen poskytuje velmi vysokou ochranu před slunečním zářením a zabraňuje vzniku pigmentací a zesvětluje již vzniklé skvrny. Chrání pleť před vnějšími vlivy, modrým světlem i znečištěním. Zjemňuje texturu pleti a bojuje proti předčasnému stárnutí. Krém se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává na pleti mastný film. Dokonale hydratuje a zanechává vláčnou a pevnou pokožku. Je ideální jako podklad pod make-up. Nekomedogenní složení bez parfemace.

Hlavní vlastnosti:

  • zabraňuje vzniku pigmentací
  • poskytuje velmi vysokou ochranu před UV zářením
  • hydratuje a zvláčňuje

Použití

Každodenní použití. Jemnými krouživými pohyby naneste na obličej, krk i dekolt a nechte vstřebat. Poté můžete nanést make-up. V průběhu dne opakujte aplikaci fluidu. Voděodolné složení.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Vyhýbejte se nejintenzivnějšímu slunečnímu záření mezi 11. až 14. hodinou odpoledne. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.