Doplněk stravy

Dayzen sleep 90 tablet

Značka: DAYZEN

Dayzen sleep je doplněk stravy s hořčíkem a rostlinnými extrakty, které vám pomohou relaxovat po namáhavém dni a navodit klidný spánek.

529

Cena za 1 kus: 5,88 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dayzen sleep 90 tablet

50144714

Úvod

O lepším spánku už nemusíte jen snít! Dayzen sleep je doplněk stravy s vitaminy a rostlinnými extrakty, které vám pomohou relaxovat po namáhavém dni a navodit klidný spánek. Hořčík, obsažený v dobře vstřebatelné organické formě, podporuje normální činnost nervové soustavy a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání. Extrakty z chmele, meduňky a kozlíku lékařského zklidňují organizmus a podporují usínání, zelený čaj a mučenka zlepšují kvalitu spánku.

Hlavní vlastnosti

  • 9 aktivních látek v každé tabletě
  • chmel, meduňka a kozlík zklidňují organizmus a podporují usínání
  • zelený čaj a mučenka zlepšují kvalitu spánku
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání (hořčík, B3, B6)
  • podporuje normální psychickou činnost a normální činnost nervové soustavy (hořčík, B3, B6)
  • navrženo a vyrobeno v ČR

Dávkování

Užívejte 3 tablety večer 30 minut před spaním. Zapijte dostatečným množstvím vody. Dayzen sleep nejlépe funguje, pokud budete věnovat pozornost i správnému nastavení spánkového režimu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Vhodnost užívání suplementu konzultujte se svým lékařem, obzvláště v případě právě probíhající léčby. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.