Kosmetika

A-Derma BIOLOGY AC Global Zmatňující péče 40 ml

Značka: A-DERMA
Produktová řada: BIOLOGY

Zmatňující péče A-Derma BIOLOGY AC Global reguluje mazotok a zanechává vláčnou a hedvábně hebkou pokožku. Redukuje skvrny po pupíncích a černé tečky.

369
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: A-Derma BIOLOGY AC Global Zmatňující péče 40 ml

50144062

Úvod

Zmatňující péče A-Derma BIOLOGY AC Global reguluje mazotok a zanechává vláčnou a hedvábně hebkou pokožku. Péče vyrovnává povrch pleti a zabraňuje jejímu vysoušení. Perfektní na mastnou a problematickou pokožku. Obsahuje aktivní látky přírodního původu, které redukují nedokonalosti a navrací tváři svěží a rozjasněný vzhled. Obsažený oves Rhealba® chrání pokožku před městským znečištěním. Krém je ideální jako podklad pod make-up. Přípravek získal BIO certifikaci COSMOS ORGANIC od společnosti ECOCERT. Nekomedogenní a vegan složení.

Hlavní vlastnosti:

  • zmatňuje, stahuje póry a vyhlazuje povrch pleti
  • obsahuje 99 % složek přírodního původu
  • redukuje nedokonalosti, černé tečky a skvrny po pupíncích
  • obnovuje rovnováhu mikrobiomu pokožky
  • ideální pro dospělé i děti od 9 let

Použití

Aplikujte ráno a večer na celý obličej, krk, dekolt i záda a nechte vstřebat. Poté použijte krém s SPF faktorem. Hodí se také jako podklad pod make-up.


Upozornění

Vyhněte se kontaktu s očima. Při používání výrobku se vyhněte pobytu na slunci a vždy používejte ochranu proti slunci. Pokud se objeví nepříjemné pocity, doporučuje se omezit aplikaci péče a zdvojnásobit čas mezi jednotlivými aplikacemi.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.