Kosmetika

Nivea Extreme Hold lak na vlasy 250 ml

Značka: NIVEA

Nivea Extreme Hold lak na vlasy s UV filtrem udrží váš účes v dobrém stavu až 48 hodin! Díky šetrnému složení vlasy nevysušuje a zanechává je pružné.

115
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea Extreme Hold lak na vlasy 250 ml

50144865

Úvod

Nevydrží vám pracně vytvořený účes? Nezoufejte! Lak na vlasy Nivea Extreme Hold vám jej pomůže udržet až na dlouhých 48 hodin! Jeho šetrné složení je obohacené o panthenol, vitamín B3 a makadamiovou esenci, a tak vlasy zbytečně nevysušuje ani nezatěžuje. Díky obsaženému UV filtru se vašim kadeřím dostane ochrany proti negativnímu vlivu slunečních paprsků. S lakem na vlasy Nivea Extreme Hold už se vám nechtěně nezkřiví ani vlásek!

Hlavní vlastnosti:

  • spolehlivá fixace vlasů až na 48 hodin
  • pečující složení s panthenolem a vitamínem B3
  • nevysušuje vlasy
  • chrání vlasy proti UV záření
  • neobsahuje silikony

Použití

Aplikujte na vlasy ze vzdálenosti 30 cm.


Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí.  Nestříkejte do očí. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.