Kosmetika

APIVITA Bee Sun Safe After Sun zklidňující gelový krém po opalování 200 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Bee Sun Safe

APIVITA Bee Sun Safe After Sun zklidňující gelový krém po opalování je chladivý balzám z přírodních ingrediencí. Hydratuje pokožku a pomáhá udržovat její opálení.

Při koupi 2 ks sleva 30 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky APIVITA z produktové řady Bee Sun Safe získáte slevu 30 %. Akce platí do 31. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Bee Sun Safe After Sun zklidňující gelový krém po opalování 200 ml

50143528

Úvod

APIVITA Bee Sun Safe After Sun zklidňující gelový krém po opalování je chladivý balzám z přírodních ingrediencí vhodný na tělo i obličej. Obsahuje antioxidanty (výtažek ze zeleného čaj, vitamin E), patentovaný propolisový extrakt + hydratační složky (aloe, extrakty z fíků a okurky a mandlový olej), které okamžitě svlaží podrážděnou pokožku a pomáhají jejímu zklidnění. Přípravek má exotickou vůni koření a ovoce a je vhodný pro všechny typy pleti.

Výsledek

  • 97 % přírodních ingrediencí
  • hydratuje a zklidňuje podrážděnou pokožku
  • pomáhá udržovat opálení pokožky
  • příjemný chladivý účinek
  • pro všechny typy pleti

S ohledem na mořské ekosystémy

Opalovací přípravky Bee Sun Safe značky APIVITA jsou vyvinuty s ohledem na mořské ekosystémy: neobsahují žádné filtry poškozující mořskou faunu a flóru, včetně korálů. Obsahují pouze biologicky odbouratelné složky, a jsou balené do obalových materiálů šetrných k životnímu prostředí.


Složení

Aloe, extrakt z fíků, patentovaný propolisový extrakt, extrakt z okurky, extrakt z limonky, mandlový olej, slunečnicový olej, alantoin, vitamin E, voda ze zeleného čaje.


Použití

Po každém pobytu na slunci naneste na vyčištěnou pokožku bohatší vrstvu krému a rovnoměrně rozetřete. Opakujte podle potřeby.

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.