Kosmetika

APIVITA Bee Sun Safe Hydra Melting SPF50 lehký sprej na tělo i obličej 200 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Bee Sun Safe
5.0

APIVITA Bee Sun Safe Hydra Melting SPF50 lehký sprej na tělo i obličej nabízí širokospektrální ochranu před sluncem a fotostárnutím.

Při koupi 2 ks sleva 30 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky APIVITA z produktové řady Bee Sun Safe získáte slevu 30 %. Akce platí do 31. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
679
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Bee Sun Safe Hydra Melting SPF50 lehký sprej na tělo i obličej 200 ml

50143531

Úvod

APIVITA Bee Sun Safe Hydra Melting SPF50 lehký sprej na tělo i obličej nabízí širokospektrální ochranu před sluncem (UVA, UVB) a fotostárnutím. Obsahuje antioxidanty (patentovaný propolisový extrakt), přírodní hydratační složky (aloe, mořská řasa Laminaria digitata), které pomáhají vyrovnávat ztráty vody během pobytu na sluníčku, a díky extraktu z karobu zajišťuje dokonalý a dlouhodobý efekt opálení. Ultra lehká textura se báječně roztírá a je vhodná pro všechny typy pleti.

Výsledek

  • 75 % přírodních ingrediencí
  • vysoká širokospektrální ochrana proti slunečnímu záření (UVA, UVB)
  • hydratuje pokožku a chrání před fotostárnutím
  • velmi odolné vůči vodě, potu a písku
  • ultra lehká textura ve spreji

S ohledem na mořské ekosystémy

Opalovací přípravky Bee Sun Safe značky APIVITA jsou vyvinuty s ohledem na mořské ekosystémy: neobsahují žádné filtry poškozující mořskou faunu a flóru, včetně korálů. Obsahují pouze biologicky odbouratelné složky, a jsou balené do obalových materiálů šetrných k životnímu prostředí.


Složení

Patentovaný propolisový extrakt, mořská řasa Laminaria digitata (hydrolyzovaná), extrakt z Chlorella vulgaris, panthenol, aloe, olivový olej, slunečnicový olej, bisabolol, extrakt z karobu – rohovníku (inositol), vitamin E, odvar z šípkové růže. Širokospektrální ochrana před UVA + UVB zářením díky čtyřem filtrům v minimálních koncentracích bezpečných pro pokožku.


Použití

Dostatečné množství přípravku (2 mg/cm2 nebo 6 čajových lžiček na tělo + ½ čajové lžičky na obličej) naneste na pokožku před vystavením se slunci a rovnoměrně rozetřete, vyhněte se oblasti očí. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.