Potraviny a nápoje

GymBeam Ginger Shot 50 ml

Značka: GYMBEAM

GymBeam Ginger Shot je silně koncentrovaný nápoj ze zázvoru a dalších přírodních surovin určený každému, kdo chce podpořit zdraví a imunitu.

45

Cena za 100 ml: 90,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Ginger Shot 50 ml

50143394

Úvod

GymBeam Ginger Shot je silně koncentrovaný nápoj z přírodních surovin určený každému, kdo chce podpořit zdraví a imunitu *. Výraznou chuť klasické kombinace zázvoru a medu s citrónem zjemňuje kokosová voda. Zázvor podporuje energii, vitalitu i přirozenou obranyschopnost organizmu.

Šetrné lisování technologií Cold press

Při technologii cold press se ovoce nebo zelenina lisuje. Nejde tedy o klasické odšťavňování za použití rotačních čepelí, při kterém vzniká teplo. Cold press využívá se hydraulický lis, který díky tlaku pomalu a systematicky odšťavňuje studenou cestou, přitom do šťávy nedostává žádný vzduch. Díky tomu ve šťávě zůstávají zachovány enzymy, které jsou citlivé na teplo, i ostatní živiny. Šťáva si zachovává přirozenou chuť a barvu. Při tomto zpracování se využívá celý potenciál surovin a vzniká minimum odpadu. Nepoužívají se konzervanty, finální produkt je tedy charakteristický čistým složením.

Hlavní vlastnosti

  • nápoj pouze z přírodních ingrediencí
  • zázvor podporuje energii i funkce imunitního systému *
  • šťáva se získává šetrnou studenou cestou

Složení

Za studena lisovaná zázvorová šťáva 60 %, med 20 %, citronová šťáva 12 %, kokosová voda 8 %. Šetrně pasterizované.


Použití

Sílu nápoje nejlépe oceníte v neředěném stavu, ale v zimním období přijde k chuti i zalitý horkou vodou. V létě je jej můžete zase smíchat s džusem a přidat kostky ledu, abyste získali osvěžující drink.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.