Doplněk stravy

GymBeam Coenzyme Q10 60 kapslí

Značka: GYMBEAM

GymBeam Coenzyme Q10 obsahuje vitamin E, který působí jako antioxidant + vysokou dávku koenzymu Q10, který je součástí biologických procesů spojených s tvorbou energie.

189

Cena za 1 kus: 3,15 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Coenzyme Q10 60 kapslí

50143422

Úvod

Přirozená tvorba koenzymu Q10 má tendenci s přibývajícím věkem klesat. O to významnější je pak jeho příjem ze stravy, případně výživových doplňků. Koenzym Q10 je součástí buněk našeho těla, kde plní důležitou roli, spojenou s tvorbou energie. Nároky na koenzym Q10 se stupňují při fyzické námaze či stresu. Jeho doplnění lze doporučit sportovcům a jinak aktivním osobám a také seniorům. GymBeam Coenzyme Q10 je doplněný o vitamin E, který působí jako antioxidant.

Hlavní vlastnosti

  • vysoká dávka koenzymu Q10 – 60 mg
  • koenzym Q10 je součástí biologických procesů spojených s tvorbou energie
  • vitamín E pomáhá chránit buňky před účinky volných radikálů

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Koenzym Q10, vitamín E (DL-alfa tokoferylacetát), objemové činidlo (slunečnicový olej), barvivo (oxid železitý), softgelová kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda). V jedné kapsli: koenzym Q10 60 mg, vitamín E 35 mg (291,7 % referenční hodnoty příjmu).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy by měly užívání produktu konzultovat se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.