Doplněk stravy

Nupreme BIO Chlorella + Spirulina 120 tablet

Značka: NUPREME

Nupreme BIO Chlorella + Spirulina spojuje benefity sladkovodní řasy chlorely a sinice spiruliny, které působí jako antioxidanty, podporují vitalitu a imunitní systém.

Velikost balení
89

Cena za 1 kus: 0,74 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Nupreme BIO Chlorella + Spirulina 120 tablet

50144075

Úvod

Nupreme BIO Chlorella + Spirulina je doplněk stravy, který spojuje benefity sladkovodní řasy chlorely a sinice spiruliny, které působí jako přírodní antioxidanty, podporují vitalitu a obranyschopnost našeho organizmu. Obsahují vitaminy, minerály, zejména vitaminy B6, B12 a železo. Tyto aktivní látky podporují imunitní systém, redukují únavu a vyčerpání, a navíc se podílejí na tvorbě červených krvinek. Vitaminy B6 a B12 přispívají k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Dalším cenným prvkem, který chlorela poskytuje a kterého se v našem jídelníčku často nedostává, je jód. Jód je důležitý pro správnou činnost štítné žlázy, aby mohla produkovat potřebné hormony.

Hlavní vlastnosti

  • chlorela a spirulina podporují vitalitu a správnou funkci imunitního systému
  • chlorela napomáhá normální funkci střevního traktu a k normální činnosti jater 
  • spirulina přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti
  • chlorela podporuje pročistění organizmu
  • chlorela a spirulina působí jako antioxidanty

Dávkování

Dospělí: 6-12 tablet denně po dobu 3 měsíců nebo v období zvýšené zátěže. Děti od 3 let: 1-4 tablety denně po dobu 3 měsíců nebo v období zvýšené zátěže. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

50 % sladkovodní řasa Chlorella vulgaris, 50 % sladkovodní sinice Spirulina, lisované tablety 200 mg.

Jak se chlorela a spirulina zpracovává?

Chlorela prochází při výrobě narušením buněčné stěny, aby lidský organizmus mohl využít veškeré přírodní bohatství, které tyto buňky obsahují. Spirulina je snadno stravitelná a není nutné její buňky dezintegrovat. Téměř finální produkt, prášek, se nakonec lisuje do tablet, a to bez jakýchkoliv přísad či pojiv. Každá šarže dovezená ze zemí mimo EU prochází mikrobiologickými zkouškami a analýzou na těžké kovy.


Upozornění

Doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy použití přípravku musí konzultovat se svým lékařem. Neužívejte přípravek, pokud máte problémy s žilním systémem, případně užíváte léky na ředění krve (např. Warfarin). Nedoporučujeme spirulinu užívat také v případě, že berete léky na potlačení imunity, například po transplatanci orgánů. Ukládejte mimo dosah malých dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.