Doplněk stravy

Nupreme BIO Chlorella 120 tablet

Značka: NUPREME

Nupreme BIO Chlorella je přírodním zdrojem vitamínů, minerálů, enzymů, chlorofylu a dalších aktivních látek. Chlorella podporuje imunitu a přispívá k pročištění organizmu.

Velikost balení
89
Ušetříte 15%

Původní cena:  105 Kč  ·  sleva 16 Kč

Cena za 1 kus: 0,74 Kč

Nejnižší cena před slevou: 105 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Nupreme BIO Chlorella 120 tablet

50144076

Úvod

Chlorella působí jako antioxidant a přispívá k pročištění organizmu. Je přírodním zdrojem vitamínů, minerálů, enzymů, chlorofylu, aminokyselin a dalších aktivních látek. Nupreme BIO Chlorella má také vysoký obsah vitaminu B12 a železo, které podporují imunitní systém a redukují únavu a vyčerpání. Železo potřebujeme pro tvorbu červených krvinek, vitamin B12 přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Dalším cenným prvkem, který chlorela poskytuje a kterého se v našem jídelníčku často nedostává, je jód. Jód je důležitý pro správnou činnost štítné žlázy, aby mohla produkovat potřebné hormony.

Hlavní přínosy zelené řasy chlorely

  • podporuje vitalitu a energii a správnou funkci imunitního systému
  • napomáhá normální funkci střevního traktu
  • přispívá k normální činnosti jater 
  • podporuje pročistění organizmu
  • působí jako antioxidant

Jak se zpracovává?

Nupreme BIO Chlorella prochází při výrobě narušením buněčné stěny, aby lidský organizmus mohl využít veškeré přírodní bohatství, které tyto buňky obsahují. Téměř finální produkt, prášek, se nakonec lisuje do tablet, a to bez jakýchkoliv přísad či pojiv. Každá šarže dovezená ze zemí mimo EU prochází mikrobiologickými zkouškami a analýzou na těžké kovy.


Dávkování

Dospělí: 2x denně 6-12 tablet denně po dobu 3 měsíců nebo v období zvýšené zátěže. Děti od 3 let: 3 tablety denně po dobu 3 měsíců nebo v období zvýšené zátěže. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Sladkovodní řasa Chlorella vulgaris, lisované tablety 200 mg (může obsahovat až 1% spiruliny, zpracování obou surovin probíhá na jedné lince


Upozornění

Doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy použití přípravku musí konzultovat se svým lékařem. Neužívejte chlorelu pokud jste citliví na obsah jódu. Dalším problémem by mohl být vitamin K, který chlorella obsahuje sice v menším množstvím, přesto, pokud užíváte léky na snížení srážlivosti (např. Warfarin), měli byste se užívání chlorely vyhnout. Ukládejte mimo dosah malých dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.