Doplněk stravy

Nupreme BIO Spirulina 120 tablet

Značka: NUPREME

Spirulina podporuje tonus a vitalitu a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti. Přípravek Nupreme BIO Spirulina obsahuje spirulinu bez dalších přísad.

Velikost balení
89

Cena za 1 kus: 0,74 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Nupreme BIO Spirulina 120 tablet

50144077

Úvod

Doplněk stravy Nupreme BIO Spirulina je sladkovodní sinice lisovaná do tablet bez dalších přísad. Spirulina podporuje tonus a vitalitu a pomáhá zvyšovat přirozenou obranyschopnost našeho organizmu. Kromě řady dalších aktivních látek obsahuje vitamin B6 a železo, které přiznivě působí na imunitní systém a redukují únavu a vyčerpání. Obě tyto látky se podílí na tvorbě červených krvinek, vitamin B6 přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Dalším cenným prvkem, který spirulina poskytuje a kterého se v našem jídelníčku často nedostává, je jód. Jód je důležitý pro správnou činnost štítné žlázy, aby mohla produkovat potřebné hormony.

Hlavní přínosy spiruliny

  • podporuje tonus a vitalitu
  • přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti
  • podporuje normální hladinu cukru v krvi
  • podporuje přirozenou obranyschopnost
  • působí jako antioxidant

Dávkování

Dospělí: 7-12 tablet denně po dobu 3 měsíců nebo v období zvýšené zátěže. Děti od 3 let: 1-4 tablety denně po dobu 3 měsíců nebo v období zvýšené zátěže. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Sladkovodní sinice spirulina, tablety 200 mg (může obsahovat až 1% sladkovodní řasy Chlorella vulgaris, zpracování obou surovin probíhá na jedné lince). Prášek je lisován do tablet, a to bez jakýchkoliv přísad či pojiv. Každá šarže dovezená ze zemí mimo EU prochází mikrobiologickými zkouškami a analýzou na těžké kovy.


Upozornění

Doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Těhotné a kojící ženy použití přípravku musí konzultovat se svým lékařem. Neužívejte spirulinu pokud máte problémy s žilním systémem, případně užíváte léky na ředění krve (např. Warfarin). Nedoporučujeme spirulinu užívat také v případě, že berete léky na potlačení imunity, například po transplatanci orgánů. Ukládejte mimo dosah malých dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.