Zdravotnické prostředky

Soratinex Dr. Michaels sada pro péči o pokožku hlavy

Soratinex Dr. Michaels sada pro péči o pokožku hlavy je určená na suchou, odlupující se a zanícenou pokožku postiženou lupénkou nebo atopickým exémem.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

2 190
Doprava zdarma

O produktu: Soratinex Dr. Michaels sada pro péči o pokožku hlavy

50142039

Úvod

Soratinex Dr. Michaels sada pro péči o pokožku hlavy je trojice přípravků na suchou, odlupující se a zanícenou vlasovou pokožku, která je postižena lupénkou nebo atopickým exémem. Sada obsahuje: Dr. Michaels Šampon 200 ml, Dr. Michaels Kondicioner 200 ml a Dr. Michaels Krém 50 g. Účinky přípravků se efektivně doplňují, což vede ke zmírnění šupinatění pokožky.

Večerní péče ve 3 krocích

  • Šampon: Péče o vlasovou pokožku začíná použitím šampónu k odstranění šupin suché kůže. Naneste jej na mokrou pokožku, napěňte mycí houbou nebo aplikátorem a nechte působit asi 10 minut. Poté vlasy šetrně umyjte.
  • Krém: Na všechna ložiska lupénky na hlavě naneste krém a nechte jej krátce působit, neoplachujte.
  • Kondicioner: Na závěr použijte kondicioner, který hydratuje a chrání ošetřená místa – jemně jej vmasírujte do pokožky a nechte zaschnout. Poté opláchněte a vlasy vysušte.

Ranní péče

Ráno použijte pouze šampón: po nanesení jej nechte působit přibližně 10 minut, poté vlasy šetrně umyjte a osušte ručníkem, nebo vyfénujte.

Dodržujte doporučenou frekvenci používání

Jestliže budete tento zdravotnický prostředek používat méně často, než je předepsáno, potíže se suchou, odlupující se a zanícenou pokožkou mohou přetrvávat. Ani častější aplikaci však nedoporučujeme – stav pokožky se nebude zlepšovat rychleji, navíc byste mohli vyvolat podráždění.


Složení

Šampon: Purified Water, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Piroctone olamine, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Lavandula angustifolia (Lavender) essential oil, Vitis vinifera (Grapeseed) oil, Mentha piperita (Peppermint) essential oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) essentail oil, Disodium EDTA. Krém: Parafínový olej, parafínový vosk, lilek brambor, oxid zinečnatý, kyselina salycilová, mandlový olej, jojobový olej, avokádový olej, olej ze semínek mrkve, výtažek z měsíčku zahradního, pomerančový olej, olej z pšeničných klíčků, meruňkový olej, levandulový olej, olej ze santalového dřeva, olej z pačuli, olej z pelargónie, rozmarýnový olej, emu olej, bergamotový olej, olej z pupalky dvouleté, eukalyptový olej, borovicový olej, heřmánkový olej, myrhový olej, neroli olej (olej z květů hořkého pomerančovníku). Kondicionér: Deionised water, Polywax, Cetyl Stearyl Alcohol, Certimonium Chloride, Dimethicone, Pal Kernal Oil, Peppermint essential oil, Grapeseed oil, Sodium hydroxymethyl glycinate, Vitamin E, Sorbic acid.


Upozornění

Není určeno pro děti mladší 3 let. Nepoužívejte na poraněnou pokožku. Nepřibližujte přípravek k očím. Pokud se u vás projeví podráždění pokožky, vyhledejte lékaře. U méně než 1 % pacientů se může vyskytnout folikulitida. Obsahuje kyselinu salicylovou a stopová množství těchto látek: citronelal, kumarin, farnesol, geraniol, limonen a linalol. Může způsobit pocity mravenčení, pálení nebo svědění, které obvykle ustanou po cca 20 minutách, nepřetrvávají déle. Jestliže se reakce zhorší, přípravek ihned smyjte vodou a mýdlem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Zdravotnický prostředek třídy I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.