Zdravotnické prostředky

Fungatinex Dr. Michaels krém 50 g

Fungatinex Dr. Michaels krém poskytuje úlevu při problémech s kožními plísňovými infekcemi ve spojení s přípravkem Fungatinex sprej. Na tělo i pokožku hlavy.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Fungatinex Dr. Michaels krém 50 g

50142052

Úvod

Zdravotnický prostředek Fungatinex Dr. Michaels krém ve spojení s přípravkem Fungatinex sprej poskytuje úlevu při problémech s kožními plísňovými infekcemi. Pomáhá optimalizovat kožní bariéru a mikrobiální rovnováhu pokožky. Poskytuje úlevu při svědění a podráždění. Přípravek je vhodný na tělo i vlasovou pokožku.

Hlavní vlastnosti

  • Fungatinex krém společně se sprejem poskytuje úlevu při problémech s kožními plísňovými infekcemi
  • snižuje podráždění a svědění pokožky
  • Fungatinex Dr. Michaels sprej a krém se vzájemně doplňují

Složení

Parafínový olej, parafínový vosk, lilek brambor, oxid zinečnatý, kyselina salicylová, mandlový olej, jojobový olej, avokádový olej, olej ze semínek mrkve, výtažek z měsíčku zahradního, pomerančový olej, olej z pšeničných klíčků, meruňkový olej, levandulový olej, olej ze santalového dřeva, olej z pačuli, olej z pelargónie, rozmarýnový olej, emu olej, bergamotový olej, olej z pupalky dvouleté, eukalyptový olej, borovicový olej, heřmánkový olej, myrhový olej, neroli olej (olej z květů hořkého pomerančovníku).


Použití

  • Doporučujeme používat 1x denně společně se sprejem Dr. Michaels Fungatinex.
  • Tělo: Nastříkejte sprej na kosmetický tampon, jemně jej vetřete do pokožky a nechte působit. Neoplachujte. Poté je možné aplikovat krém.
  • Vlasová pokožka: Na pokožku hlavy ve vlasové části aplikujte sprej buď rozprašovačem, nebo kapátkem. Následně použijte krém. Nanášejte přímo na místa postižená plísňovou infekcí. Krém jemně vmasírujte.

Dodržujte doporučenou frekvenci používání

Jestliže budete tento zdravotnický prostředek používat méně často, než je předepsáno, je možné, že jeho efekt nebude dostatečný. Ani častější aplikaci však nedoporučujeme, pokožku byste mohli ještě více podráždit.


Upozornění

Není určeno pro děti mladší 3 let. Zdravotnický prostředek nepřibližujte k očím. Nepoužívejte na poraněnou pokožku. Obsahuje kyselinu salicylovou. Pokud se u Vás projeví podráždění pokožky, vyhledejte lékaře. Než vystavíte pokožku slunečnímu záření, na místa, kde jste přípravek použili, naneste krém s ochranným UV faktorem. U méně než 1 % pacientů se může vyskytnout folikulitida. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Zdravotnický prostředek třídy I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.