Kosmetika

ATTITUDE Oceanly Mini set s peptidy 4x8,5 g

Značka: ATTITUDE
Produktová řada: Oceanly

Mini set s peptidy od ATTITUDE Oceanly revitalizuje a posiluje ochablou a unavenou pokožku. Osvěžuje, hydratuje a vyživuje namáhanou pleť a zanechává jí vláčnou a plnou života.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 390
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ATTITUDE Oceanly Mini set s peptidy 4x8,5 g

50144538

Úvod

Mini set s peptidy od ATTITUDE Oceanly revitalizuje a posiluje ochablou a unavenou pokožku. Osvěžuje, hydratuje a vyživuje namáhanou pleť a zanechává jí vláčnou a plnou života. Obsahuje tuhý čisticí gel, sérum, krém i olej. Tato sada podporuje přirozenou ochrannou bariéru pleti a zabraňuje jejímu vysychání. Neutralizuje volné radikály a bojuje proti stárnutí. Viditelně pevnost a pružnost pleti. Balíček podporuje udržitelnost, obsahuje přírodní složky a je zabalen v recyklovatelném obalu bez plastů. Cestovní velikost kosmetiky. Dermatologicky testován.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a rozjasňuje
  • zvyšuje pevnost a přuznost pleti
  • antioxidační účinek
  • podporuje udržitelnou kosmetickou péči
  • veganské složení

Složení

Rostlinné peptidy pronikající do pokožky a stimulující tvorbu kolagenu, fytoglykogen, revitalizační extrakt z řeřichy, extrakt z řasy Laminaria digitata s revitalizujícími vlastnostmi, glycerin, extra výživný arganový olej bohatý na vitamin E a omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, extrakt z řasy Ascophyllum nodosum, olej z hroznových jadérek bohatý na polyfenoly.


Použití

Tuhý čisticí gel na obličej s peptidy: Pomocí push-up aplikátoru vysuňte tyčinku z obalu. Aplikujte přípravek přímo na obličej. Navlhčete pokožku vodou, jemně masírujte, abyste vytvořili pěnu, a poté opláchněte.

Tuhé sérum na obličej proti stárnutí pleti s peptidy: Pomocí push-up aplikátoru vysuňte sérum z obalu. Naneste na vyčištěný a lehce navlhčený obličej a vmasírujte do pokožky, dokud se úplně nevstřebá. Použijte před použitím krému na obličej. Denní i noční použití.

Tuhý krém proti stárnutí pleti s peptidy: Pomocí push-up aplikátoru vysuňte krém z obalu. Naneste ráno na vyčištěnou pleť a vmasírujte, dokud se nevstřebá. Silnějšího účinku dosáhnete při kombinaci s krémem.

Vyživující obličejový olej s arganovým olejem s peptidy: Pomocí push-up aplikátoru vysuňte olej z obalu. Jemně naneste na tváře, čelo a bradu, abyste produkt rovnoměrně rozprostřeli, než jej vmasírujte do pokožky prsty. Lze použít před krémem na obličej, po něm nebo samostatně.


O značce

Filozofie značky Attitude:

Za značkou Attitude stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Pro výrobky Attitude platí:

Obsahují pouze složky šetrné k lidskému zdraví, a to bez kompromisů. Všechny produkty jsou hypoalergenní a přírodní, to znamená, že jsou vyráběné z rostlinných a minerálních zdrojů.

EcoLogo certifikace – všechny přípravky jsou přátelské k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie a jsou balené do recyklovatelných obalů. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů. Produkty nejsou testovány na zvířatech, neobsahují živočišné složky – vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.