Potraviny a nápoje

LifeFood Protein ovocný BIO RAW 450 g

Značka: LIFEFOOD

LifeFood Protein ovocný BIO RAW je 100% rostlinný koktejl jehož základem je konopný, slunečnicový a dýňový prášek s vysokým obsahem bílkovin.

559

Cena za 100 g: 124,22 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: LifeFood Protein ovocný BIO RAW 450 g

50143845

Úvod

LifeFood Protein ovocný BIO RAW je 100% rostlinný koktejl jehož základem je konopný, slunečnicový a dýňový prášek s vysokým obsahem bílkovin. Směs je chuťově i výživově doplněna svěží ovocnou směsí z malin, jahod, brusinek, lucumy, sladkého banánu a mleté vanilky. Obsažený vitamin C z ovoce působí jako antioxidant. Nápoj je perfektní volba pro každého, kdo preferuje spíše sladší chuť proteinových drinků.

Hlavní vlastnosti

  • RAW, BIO & Vegan protein
  • vysoký obsah bílkovin
  • vysoký obsah vlákniny
  • bez přidaného cukru
  • bez lepku, bez laktózy
  • nízký obsah soli

Spolu s námi šetříte planetu, díky 100% kompostovatelným obalům

LifeFood Protein je nyní ve 100% kompostovatelném obalu, který neobsahuje plastový uzávěr, a je ekologický, včetně etikety a potisku. Volbou proteinů LifeFood tak podporujete nejen své tělo, ale také šetříte přírodu.


Složení

Konopný proteinový prášek*, dýňový proteinový prášek*, slunečnicový proteinový prášek*, banánový prášek*, malinový prášek*, lucuma prášek*, dužina plodů baobabu*, sušená šťáva z červené řepy*, jahodový prášek*, brusinkový prášek*, vanilka mletá*. Bez lepku, bez laktózy a kaseinu, přidaného škrobu a konzervantů. Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka, sóji a celeru. * Produkt ekologického zemědělství.


Použití

Protein je vhodný jako regenerační nápoj po sportovní aktivitě nebo jako svačina mezi jídly. Rozmíchejte 4 zarovnané polévkové lžíce (25 g) ve velké sklenici vody, v rostlinném mléku nebo rozmixujte s ovocem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.