Ostatní příkrmy

FruchtBar BIO Křupaví kukuřiční krokodýlci s hráškem a mrkví 30 g

Značka: FRUCHTBAR
4.0

Křupky FruchtBar BIO Křupaví kukuřiční krokodýlci potěší děti lahodnou chutí kukuřice, hrášku a mrkve. Hravý tvar krokodýlka skvěle padne do malé dětské ručičky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: FruchtBar BIO Křupaví kukuřiční krokodýlci s hráškem a mrkví 30 g

50144918

Úvod

Nejen kojenci si zaslouží to nejlepší! Křupky FruchtBar Křupaví kukuřiční krokodýlci s hráškem a mrkví zachutnají i mnohem starším dětem. Díky originálním tvarům krokodýlů a skvělé chuti bude vaše dítě za hvězdu ve škole nebo třeba na výletě. Potěší i na dětské party nebo zabaví jedlíky na dlouhé cestě autem. Skvělou chuť kukuřice, hrášku a mrkve si mohou dopřávat děti již od ukončeného 12. měsíce.

Záruka kvality a skvělé chuti pro malé i větší děti

FruchtBar je oblíbená německá značka, která si zakládá na kvalitě a rozmanitosti dětské výživy. Hravou a chutnou formou učí děti jíst zeleninu a ovoce. Všechny výrobky jsou v BIO kvalitě, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. Zaměřují se na nejmenší děti od 6. měsíců, ale nabízí i výrobky pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Můžete tak i starším dětem nabídnout skvělé svačinky v baby kvalitě, které ale plně uspokojí jejich mlsné jazýčky.

Hlavní vlastnosti:

  • kukuřičné křupky s hráškem a mrkví
  • pro děti od ukončeného 1. roku
  • BIO kvalita

Složení

Kukuřičná mouka 58 %, hrachová mouka 25%, slunečnicový olej, mrkvový prášek 5% (mrkev, kukuřičný škrob), z ekologického zemědělství.
Může obsahovat stopy sóji a arašídů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.