Ostatní příkrmy

FruchtBar BIO Ovesné sušenky s ovocem 100 g

Značka: FRUCHTBAR

Ovesné sušenky s ovocem FruchtBar jsou skvělé mlsání pro děti od 8 měsíců, navíc bez přidaného cukru (obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry).

89

Cena za 100 g: 89,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: FruchtBar BIO Ovesné sušenky s ovocem 100 g

50144919

Úvod

Nabídněte svému děťátku zajímavou a zdravou svačinku. Ovesné sušenky s ovocem FruchtBar jsou skvělé mlsání pro děti od 8 měsíců, navíc bez přidaného cukru (obsahují pouze přirozeně se vyskytující cukry) a ve tvaru srdíček, které se malým dětem dobře drží.

Záruka kvality a skvělé chuti pro malé i větší děti

FruchtBar je oblíbená německá značka, která si zakládá na kvalitě a rozmanitosti dětské výživy. Hravou a chutnou formou učí děti jíst zeleninu a ovoce. Všechny výrobky jsou v BIO kvalitě, bez přidaného cukru a dalších chemických přísad. Zaměřují se na nejmenší děti od 6. měsíců, ale nabízí i výrobky pro děti od ukončeného 1. roku a pro děti od 3 let. Můžete tak i starším dětem nabídnout skvělé svačinky v baby kvalitě, které ale plně uspokojí jejich mlsné jazýčky.

Hlavní vlastnosti:

  • ovesné sušenky ve tvaru srdíček
  • pro děti od ukončeného 8. měsíce
  • BIO kvalita
  • bez přidaného cukru (obsahují přirozeně se vyskytující cukry) 
  • skvělá svačinka na doma i na cesty

Složení

Celozrnná ovesná mouka 33 %, pšeničná mouka** 19 %, koncentrát jablečné šťávy** 18 %, pšeničný škrob**, slunečnicový olej**, sušené odstředěné mléko**, banánové pyré** 3,5 %, máslo** 2 %, sušená červená řepa** 1 %, sušené jahody** 1 %, kypřící látka (uhličitan sodný), vitamín B₁, **z ekologického zemědělství.

Alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně. Obsahuje lepek a laktózu. Může obsahovat stopy sóji, hořčice a celeru!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.