Doplněk stravy

Dr. Max Islandský lišejník a proskurník bylinné pastilky 30 pastilek

Značka: DR. MAX

Bylinné pastilky s extraktem z islandského lišejníku a proskurníku lékařského doplněné vitaminem C, který napomáhá správné funkci imunitního systému. Pro dospělé a děti od 12 let.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z březnového letáku a kupóny. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
99

Cena za 1 kus(tbl): 3,30 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Dr. Max Islandský lišejník a proskurník bylinné pastilky 30 pastilek

50144962

Úvod

Pastilky s islandským lišejníkem, proskurníkem a vitaminem C. Měkké pastilky s příchutí černého rybízu obsahují extrakty z pukléřky islandské (Cetraria islandica) a proskurníku, které příznivě ovlivňují dýchací systém.  Pukléřka s vitaminem C přispívá ke zdravému imunitnímu systému.


Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají až 6 pastilek denně.


Složení

Extrakt z pukléřky islandské (1,5-2,5:1) 80 mg, extrakt z kořene proskurníku lékařského (2,9-3,6:1) 35 mg, vitamin C 12 mg (15 % referenční hodnoty příjmu) v jedné pastilce.

Zahušťovadlo (arabská guma), sladidlo (sorbitol), extrakt z pukléřky islandské (Cetraria islandica), sladidlo (maltitol), extrakt z kořene proskurníku lékařského (Althaea officinalis), kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citronová), aromata, lešticí látka (bílý a žlutý včelí vosk), sladidla (sukralosa, acesulfam K).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 12 let. Těhotné a kojící ženy by měly užívání přípravku konzultovat s lékařem. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.