Kosmetika

BETULA Regenerační krém s kozím kolostrem meduňka 50 ml

Značka: BETULA

BETULA Regenerační krém s kozím kolostrem meduňka přináší pokožce hydrataci a zpevnění. Obsažené látky přispívají k rychlejší regeneraci pokožky a úpravě kožního mikrobiomu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BETULA Regenerační krém s kozím kolostrem meduňka 50 ml

50144872

Úvod

BETULA Regenerační krém s kozím kolostrem meduňka přináší pokožce hydrataci, zpevnění a urychlení její obnovy. Obsahuje esenciální olej z meduňky lékařské a vysoký podíl lyofilizovaného kolostra poskytuje vzácné nativní látky, jakými jsou imunoglobuliny, růstové faktory, laktoferin, antimikrobiální peptidy, a také vitamíny a minerály. Všechny tyto látky přispívají k rychlejší regeneraci pokožky a úpravě kožního mikrobiomu ve prospěch příznivých mikroorganismů, i eliminaci těch, které pokožce neprospívají. Lehká emulze na bázi přírodních emulgátorů s vysokým obsahem kozího másla se rychle vstřebává do pokožky a zanechává nemastný hedvábný film na jejím povrchu.

Výsledek

  • přináší pokožce hydrataci a zpevnění
  • revitalizuje a urychluje obnovu pokožky
  • krém je určený k péči o pokožku celého těla

Složení

Kozí kolostrum, kozí máslo, skvalan přírodního rostlinného původu, vitamin E, derivát rutinu, extrakt ze zimolezu, esenciální olej z meduňky, kyselina mléčná.


Použití

Krém je vhodný na obličej i k péči o pokožku celého těla. Používejte jej podle potřeby přes den i k noční regeneraci. Pro všechny typy pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.