Péče o dítě

Medela Baby Unisex dudlík 6-18m 2 ks

Značka: MEDELA

Unisex dudlík 6-18 m od Medela Baby se dokonale přizpůsobí dětským ústům. Je ortodontický, nezasahuje do normálního vývoje dutiny ústní.

Varianty produktu
225
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Medela Baby Unisex dudlík 6-18m 2 ks

50144442

Úvod

Unisex dudlík 6-18 m od Medela Baby se dokonale přizpůsobí dětským ústům. Savička dudlíku je natolik plochá, tenká a úzká, že přirozeně padne miminku do pusy. Díky své kompaktnosti nechává jazyku dostatek místa pro přirozené sací pohyby. Dudlík věrně napodobuje bradavku při kojení a dokáže uklidnit dítě ještě lépe než kdy dřív. Je ortodontický, podporuje přirozený pohyb ústních svalů a nezasahuje do normálního vývoje dutiny ústní. Balení obsahuje dva dudlíky v roztomilém designu.

Hlavní vlastnosti:

  • plochá savička, lehké tělo
  • má větrací otvory pro cirkulaci vzduchu
  • nezasahuje do přirozeného vývoje dutiny ústní
  • věrně imituje bradavku
  • velmi šetrný k pokožce

Použití

Dudlík nechávejte dítěti maximálně 6 hodin denně. Při prořezávání zubů se snažte dudlík odbourat, abyste předešli nesprávnému postavení zubů. Odstavování dítěte od dudlíku může začít již v 6 měsících. O používání dudlíků u dětí starších 24 měsíců by měl rozhodnout každý rodič na základě konzultace s lékařem. Nejpozději by se mělo začít s odstavováním dudlíků do 36 měsíců, jak doporučují dětští stomatologové.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.