Kosmetika

Whamisa BIO Čisticí pěnový krém 200 ml

Značka: WHAMISA

Čisticí pěnový krém Whamisa BIO s fermentovanými rostlinnými výtažky se používá jako druhý krok pleťové péče po odstranění make-upu. Čistí pleť do hloubky a uvolňuje póry.

1 150
Doprava zdarma

O produktu: Whamisa BIO Čisticí pěnový krém 200 ml

50144423

Úvod

Čisticí pěnový krém Whamisa BIO se používá jako druhý krok čištění pleti po jejím odlíčení. Čistí pokožku do hloubky a účinně uvolňuje póry. Obsahuje fermentované rostlinné výtažky a rýžový extrakt, který stimuluje tvorbu kolagenu a sjednocuje pleť. Jeho exkluzivní složení neobsahuje přidanou vodu. Čisticí pěnový krém Whamisa BIO je vhodný pro všechny typy pleti, je vhodný i pro vegany.

Výsledek

  • čistí pleť do hloubky
  • účinně uvolňuje póry
  • pro všechny typy pleti

Složení

Aloe, rýžový extrakt, olivový olej, extrakt z yuzu, fermentované výtažky z rostlin, výtažky z čajovníku, kamélie, pivoňky, lékořice a šišáku bajkalského, bambucké máslo, esenciální oleje z bergamotu a růžového dřeva.


Použití

Nepodceňujte čištění, které základem prevence předčasného stárnutí pokožky! Dvoufázové čištění pleti Whamisa BIO zahrnuje, po odlíčení Odličovacím olejem, použití Čisticího pěnového krému: k čištění tváře postačí malé množství o velikosti hrášku. Naneste jej na navlhčené ruce a vmasírujte do pokožky. Krém se při kontaktu s vodou změní v pěnu, kterou snadno opláchnete. Používejte 2x denně, ráno a večer.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.