Kosmetika

Whamisa BIO Tonikum Deep Rich 155 ml

Značka: WHAMISA

Whamisa BIO Tonikum Deep Rich je hluboce hydratační sérum, které dává pleti impuls k regeneraci, zanechává ji elastickou, sjednocenou a svěží. Připravuje pokožku na další péči.

1 450
Doprava zdarma

O produktu: Whamisa BIO Tonikum Deep Rich 155 ml

50144424

Úvod

Whamisa BIO Tonikum Deep Rich je hluboce hydratační sérum, které dává pleti impuls k regeneraci, zanechává ji elastickou, sjednocenou a svěží. Připravuje pokožku na další péči, tím že ji aktivuje a vyvažuje její pH. Obsažené extrakty z aloe a pelyňku pleť zklidní. Pelyněk zároveň aktivně posiluje kožní bariéru, aniž by ucpal póry. Další aktivní látka glukonolakton působí jako šetrný peeling, který navíc aktivuje tvorbu elastinu a kolagenu, a působí proti vzniku vrásek. Whamisa BIO Tonikum Deep Rich je vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé a problematické. Vhodné i pro vegany.

Výsledek

  • zanechává pleť dokonale hydratovanou, elastickou a svěží
  • sjednocuje vzhled pokožky
  • připravuje pokožku na další péči

Složení

Aloe, extrakty z pelyňku, ovsa, glycerin, glukonolakton, fermentované výtažky z rostlin, výtažky z lilie, smilu, šišáku bajkalského, pivoňky, lékořice a ibišku, esenciální oleje z bergamotu, růžového dřeva, hořkého pomeranče a damašské růže.


Použití

Nakapejte Tonikum do dlaně a jemně jej vklepejte do pokožky tváře, krku a dekoltu. Používejte 2x denně, ráno a večer. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.