Kosmetika

Whamisa BIO Výživný pleťový krém 51 ml

Značka: WHAMISA

Whamisa BIO Výživný pleťový krém je pomocníkem k zachování mladistvé a pružné pleti. Aktivně posiluje přirozenou hydrataci pleti, zlepšuje její elasticitu a zpevňuje kontury pleti.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

1 450
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Whamisa BIO Výživný pleťový krém 51 ml

50144425

Úvod

Whamisa BIO Výživný pleťový krém je pomocníkem k zachování mladistvé a pružné pleti. Obsahuje extrakt ze zelené řasy lazuchy, která má silné anti-aging vlastnosti a poskytuje pokožce řadu esenciálních aminokyselin a vitamínů. Aktivně posiluje přirozenou hydrataci pleti, zlepšuje její elasticitu a zpevňuje kontury pleti. Textura krému je tvořená směsí mangového, kakaového, avokádového a bambuckého másla, a ačkoli je opravdu výživná, je překvapivě lehká a snadno se vstřebává. Voda v krému je nahrazena extraktem z aloe, který zajišťuje dlouhotrvající hydrataci. Whamisa BIO Výživný pleťový krém je vhodný pro normální až suchou pleť. Vhodný i pro vegany.

Výsledek

  • vyživuje a pomáhá regenerovat pokožku
  • hydratuje, zlepšuje elasticitu pleti a zpevňuje kontury
  • při pravidelném používání viditelný efekt v boji proti vráskám

Složení

Aloe, mangové máslo, kakaové máslo, avokádový olej, olivový olej, olej ze semínek vinné révy, kandelilový vosk, karnaubský vosk, bambucké máslo, pyl, extrakt z papriček, fermentované výtažky z rostlin, výtažky ze šišáku bajkalského, pivoňky a lékořice, esenciální oleje z bergamotu a růžového dřeva.


Použití

Krém nanášejte na obličej, krk a dekolt. Používejte 2x denně, ráno i večer.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.