Potraviny a nápoje

NATU Super Kidz Müsli Maliny a čokoláda 300 g

Značka: NATU

NATU Super Kidz Müsli Maliny a čokoláda je inspirované přírodou a obsahuje 20 % ovoce! Tvoří je maliny máčené v čokoládě, sladké datle s banánem + mix kvalitních cereálií.

139

Cena za 100 g: 46,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NATU Super Kidz Müsli Maliny a čokoláda 300 g

50144875

Úvod

NATU Super Kidz Müsli Maliny a čokoláda je inspirované přírodou a obsahuje 20 % ovoce! Tvoří je maliny máčené v čokoládě, sladké datle s banánem + mix cereálií v podobě ovesných vloček a lupínků z kukuřice, pohanky a špaldy. To vše je vyladěné kokosovými chipsy, pecičkami bílé čokolády a plátky mandlí. Barevná směs plná kvalitních sacharidů navíc poskytuje vysoký obsah vlákniny.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje 20 % ovoce
  • kvalitní suroviny a BIO čokoláda 
  • vysoký obsah vlákniny

Složení

Kukuřičné lupínky, kokosové chipsy kakao (kokosové plátky, kokosový nektar, 6% kakaový prášek, mořská sůl), 11,5 % hořká čokoláda 70% (kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo), ovesné lupínky, špaldové lupínky, 10 % sušené datle (99,5% datle, 0,5% rýžová mouka), 8,3 % bílá čokoláda 33% (sušené mléko, kakaové máslo, třtinový cukr), pohankové lupínky, 6 % mrazem sušený banán, 4 % mrazem sušené maliny, slunečnice semínka, mandle plátky.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy jiných ořechů, sezamu, mléka a sóji. Bez bílého cukru, bez umělých přísad (lecitinů, konzervantů) i soli.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.