Kosmetika

Brazil Keratin Bio Volume Sérum bezoplachová péče 100 ml

Produktová řada: Bio Volume
5.0

Bezoplachová péče Brazil Keratin Bio Volume Sérum intenzivně regeneruje a chrání vlasy před UV zářením. Dodává namáhaným délkám potřebnou výživu bez zatížení.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Brazil Keratin Bio Volume Sérum bezoplachová péče 100 ml

50145330

Úvod

Bezoplachová péče Brazil Keratin Bio Volume Sérum intenzivně regeneruje a chrání vlasy před UV zářením. Dodává namáhaným délkám potřebnou výživu, lesk a nezatěžuje jemné kadeře. Obsahuje extrakt z hroznových jader s antioxidanty, které neutralizují volné radikály, posilují vlasové vlákno a vyhlazují jeho strukturu. Keratinový hydrolyzát je nejefektivnější regenerační prostředek na poškozené vlasy. Ideální na jemné vlasy poškozené častými chemickými, tepelnými nebo mechanickými vlivy. Zanechává hebké a vyživené vlasy bez zatížení a roztřepených konečků. Přípravek je šetrný nejen k vlasům, ale i k životnímu prostředí.

Hlavní vlastnosti:

  • dodává vlasům potřebnou výživu bez zatížení
  • intenzivně regeneruje a hydratuje
  • zanechává lesklé, pevné a pružné vlasy

Použití

Na mokré vlasy nastříkejte potřebné množství přípravku a jemně vmasírujte do délek. Vysušte a upravte účes běžným způsobem. BIO bezoplachová kondicionační péče je vyrobena v BIO formulaci. S lehkou hypoalergenní parfemací. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.