Potraviny a nápoje

BEZGLUTEN SHOOOKIES sušenky bez lepku 165 g

Značka: BEZGLUTEN

Bezlepkové sušenky obsahují kukuřičnou mouku a lahodné kakaové máslo, proto se přímo rozplývají na jazyku. Doplněné jsou kousky čokolády a rozinkami.

75

Cena za 100 g: 45,45 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BEZGLUTEN SHOOOKIES sušenky bez lepku 165 g

50145041

Úvod

Máte rádi ke kávě něco sladkého? Vyzkoušejte místo tradičních oplatek bezlepkové sušenky SHOOOKIES od značky BEZGLUTEN. Obsahují bezlepkovou kukuřičnou mouku a lahodné kakaové máslo, proto se přímo rozplývají na jazyku. Doplněné jsou kousky čokolády a rozinkami. Jsou vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku.


Složení

Mouka (kukuřičná, rýžová), margarín (rostlinné oleje a tuky / řepkový olej, plně hydrogenovaný řepkový olej), voda, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, mastných kyselin a polyglycerolových esterů; sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová; aroma), škroby (bramborový, rýžový), rozinky (9,1%) (obsahující oxid siřičitý), kousky mléčné čokolády (9,1%) (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, sušená syrovátka ( z mléka), sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin; vanilkový extrakt), cukr, rýžový sirup, sušené plnotučné mléko, příchuť, kypřidlo: uhličitan sodný. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.