Veterinární přípravky

Arpalit Care Ušní čisticí roztok 100 ml

Značka: ARPALIT
2.0

Čisticí roztok Arpalit Care je určen k běžnému preventivnímu čištění uší psů a koček. Změkčuje a rozpouští ušní maz a nečistoty, a čistí zevní zvukovod. Heřmánek zklidňuje a zvláčňuje pokožku.

155
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Arpalit Care Ušní čisticí roztok 100 ml

50143825

Úvod

Péče o uši by měla patřit k pravidelným rituálům s vaším čtyřnohým mazlíčkem. Ušní roztok Arpalit care na bázi vody je určený k běžnému čištění uší psů a koček. Díky obsahu sodné soli změkčuje a rozpouští ušní maz a nečistoty, a čistí zevní zvukovod. Obsažený extrakt z heřmánku zklidňuje a zvláčňuje pokožku zevního zvukovodu. Pravidelné používání přípravku pomáhá udržet čisté uši, a tím snižuje možnost vzniku ušních zánětů. Arpalit Care může být použit i jako podpůrný prostředek při léčbě zánětů a bolestí ucha.

Hlavní vlastnosti:

  • roztok s pružným aplikátorem
  • na běžnou hygienu zevního zvukovodu
  • změkčuje a rozpouští ušní maz a nečistoty
  • zklidňuje pokožku
  • vhodný pro psy i kočky

Složení

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, DIETHYLHEXYL SODIUM SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CITRIC ACID.


Použití

Jednou rukou zvedněte ušní boltec a lehce ho napněte, směrem od čumáku. Druhou rukou zaveďte pružný aplikátor do zvukovodu a zmáčknutím nádobky nakapejte roztok do zvukovodu a případně i na povrch vnitřní strany ušního boltce. Nechte roztok cca 1-2 minuty působit (ucho lehce přidržte u hlavy). Mírným tlakem promasírujte ohebnou část zevního zvukovodu. Pusťte ucho a nechte zvíře, aby se oklepalo. (Tím dojde k uvolnění nečistot z hlubších částí zvukovodu.) Stejně postupujte u druhého ucha. Zbylé nečistoty a přebytečnou tekutinu odstraňte kouskem buničité vaty nebo papírového kapesníku (pouze z míst zevního zvukovodu, kam se snadno dostanete). Čištění opakujte dle potřeby, při preventivním použití zpravidla 1–2 x týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.