Veterinární přípravky

Arpalit Care Zubní pasta s rostlinnými extrakty 50 ml

Značka: ARPALIT

Veterinární zubní pasta Arpalit Care s obsahem šťávy z listů aloe, hřebíčkového a mátového oleje je určená k běžné dentální hygieně psů a koček.

149
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Arpalit Care Zubní pasta s rostlinnými extrakty 50 ml

50143829

Úvod

Dentální hygiena by měla být nedílnou součástí péče o vašeho čtyřnohého mazlíčka. Veterinární zubní pasta Arpalit Care obsahuje šťávu z listů aloe, hřebíčkový a mátový olej. Čištění zubů zubní pastou Arpalit napomáhá snížit množství bakterií v ústní dutině, snížit tvorbu zubního plaku a kamene, a díky mátovému oleji osvěžit dech. Pasta je určená k běžnému každodennímu čištění zubů psů i koček, i jako prevence periodontálních potíží.

Hlavní vlastnosti:

  • zubní pasta pro psy a kočky
  • bylinné extrakty (aloe, hřebíček, máta)
  • bojuje proti usazování zubního kamene a osvěžuje dech

Složení

AQUA, SORBITOL, DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, SILICA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS LEAF OIL, EUGENOL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, SODIUM SACCHARIN.


Použití

Přiměřené množství zubní pasty naneste na přiložený prstový kartáček a vyčistěte psovi nebo kočce všechny zuby. Čištění provádějte pravidelně, a to denně nebo dle pokynů veterinárního lékaře. K čištění používejte vždy speciální zubní kartáček přizpůsobený k péči o zuby psů a koček.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.